Melounový nanuk

K létu patří zmrzlina a nanuky. Kdo by tohle letní osvěžení nemiloval? Vyzkoušejte můj zdravý, domácí nanuk z žlutého a červeného melounu.

Suroviny

150 g žlutý meloun cataloupe (Billa)

150g vodní meloun (Billa)

Snítky máty peprné

2 lžíce agávového sirupu (Biila)

1 lžička citronové šťávy

  1. Oba melouny zbavíme pecek  a nakrájíme na kostky a jednotlivě vložíme do mixéru. K červenému melounu přidáme pár snítků máty peprné pro zvýraznění chutí.
  2. Přidáme citronovou šťávu, agáve sirup a rozmixujeme. Směs rozdělíme do formiček a dáme zamrazit.

Sdílet článek:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

O mně

Ahoj, jmenuji se Denisa…

… a tohle je můj blog hlavně o zdravém vaření. Před časem jsem se totiž rozhodla začít líp jíst a měnit svůj život, kvůli Evženovi. Tak říkám nádoru, co mám v hlavě a tvářil se ze začátku docela nevinně.

Můj příběh

Facebook

Odebírejte články

Už vám neunikne žádný nový článek nebo recept.