Melounový nanuk
05. srpna 2020 Žádný komentář

K létu patří zmrzlina a nanuky. Kdo by tohle letní osvěžení nemiloval? Vyzkoušejte můj zdravý, domácí nanuk z žlutého a červeného melounu.
Suroviny
150 g žlutý meloun cataloupe (Billa)
150g vodní meloun (Billa)
Snítky máty peprné
2 lžíce agávového sirupu (Biila)
1 lžička citronové šťávy
- Oba melouny zbavíme pecek a nakrájíme na kostky a jednotlivě vložíme do mixéru. K červenému melounu přidáme pár snítků máty peprné pro zvýraznění chutí.
- Přidáme citronovou šťávu, agáve sirup a rozmixujeme. Směs rozdělíme do formiček a dáme zamrazit.
Další články
O mně
Ahoj, jmenuji se Denisa…
… a tohle je můj blog hlavně o zdravém vaření. Před časem jsem se totiž rozhodla začít líp jíst a měnit svůj život, kvůli Evženovi. Tak říkám nádoru, co mám v hlavě a tvářil se ze začátku docela nevinně.
Kategorie receptů
Odebírejte články
Už vám neunikne žádný nový článek nebo recept.